Itt a nyár, beköszöntött a szünidő, és megindultak a nyári táborok, melyek jobbnál-jobb programokat kínálnak a gyerekek szabadidejének eltöltésére, a lehetőségek igénybevételének csak a szülők pénztárcája szab határt. Nézzünk körül, milyen táborok vannak a környéken?

Törökszentmiklóson az Ipolyi Kulturális Központ szervez több – elsősorban napközis tábort – ki-ki érdeklődésének megfelelően vehet részt néptánctáborban, balett-táborban, online-játék táborban, olvasótáborban, nettáborban vagy vízimanó táborban. 

Szolnokon nagyon sokféle tábor közül választhatunk, akár kézműveskedni szeretnénk, akár más témák érdekelnek minket:tekintsük meg a Napsugár Gyermekház, a Borka Alkotóház, a Sportcentrum, a Pelikán Sportegyesület, a Tisza Mozi vagy a múzeum nyári tábor kínálatát, biztosan talál gyermekünk kedvére valót.

Végezetül egy felnőtt férfiaknak való tábort ajánlanánk a figyelmetekbe, sokan még bizonyára nem hallottak róla. A PUA Camp csajozási tábor olyan fiúknak, fiatal vagy idősebb férfiaknak kíván segítséget nyújtani, akik hátrányban érzik magukat a lányokkal való ismerkedés terén, mert gátlásosak, nem jól kommunikálnak, és emiatt nehezen ismerkednek. A július végi öt nap Siófokon akár az egész életét megváltoztathatja annak, aki jelentkezik a táborba, legalábbis, ahogy ez a csajozási tábor 2013-as élménybeszámolójából kiderül. Az öt nap során TOP kategóriás előadók tartanak előadásokat a kommunkációról, arról, hogyan menj oda egy kiszemelt lányhoz, van táncoktatás és önvédelmi oktatás is. Mindezt a megszerzett tudást pedig esténként az ún. terepgyakorlatokon lehet kipróbálni a gyakorlatban, a siker garantált, hiszen az oktatók mindvégig a jelentkezők mellett vannak. Talán a sok fiatal jövője múlhat rajta…