2010-ben Alapítványunk elindította a legszennyezes.hu oldalt, amely a légszennyezés témájában a legnagyobb tematikus oldal a hazai weben. Itt órás frissítéssel elérhetőek a hazai nagyobb városok légszennyezettségi adatai közérthető formában. Ezzel egyidőben elindítottuk e-mailes szmogriasztásunkat, amelyre több százan iratkoztak fel, és havi szinten több ezer riasztást küldünk ki. A honlap révén napi szinten fordul hozzánk a lakosság légszennyezés témájában telefonon és e-mailben, amelyre napi szinten  válaszolunk környezeti tanácsadás keretében. A honlap látogatottsága egyes napokon megközelíti az ezer egyedi látogatót. A honlap szolgáltatásával foglalkozott többek között az RTL Klub Híradója, és a HírTv is. Több ezer esetben figyelmeztettük már a lakosságot egy órán belül, ha a levegő légszennyezettsége a határértéket meghaladta.

Az Alapítvány évek óta üzemelteti ezt a honlapot, melynek működtetésére a legtöbbször nem kaptunk támogatást, így ezt sokszor tagjaink önkéntes munkájával valósítottuk meg.

E programunkkal sikeresen pályáztunk a Norvég Civil Támogatási Alaphoz 2013-ban, és pályázati elképzeléseinket az Alap 4.277,66 euróval támogatta, amelynek következtében teljesen megújult honlapunk, ma már az összes településre (nem csak a mérőállomással rendelkező városokra) elérhető a honlapon az aktuális légszennyezettség szintje, emellett 3 napra előre jelezzük a légszennyezettséget, van egészségügyi hatás figyelmeztetés, és van térképes ábrázolás is az összes hazai városra. A megújulás annyira jól sikerült, hogy Alapítványunk nevezett az Év Honlapja díjra, és társadalmi szervezetek kategóriában a legszennyezes.hu el is nyerte ezt a díjat 2013-ban.