Az adatlap már elektronikusan is kitölthető, beküldhető a Programjaink/Fenntarthatóság/Helyi termelői adatbázis menüből, vagy az alábbi linkre kattintva!

Alapítványunk új programot indított, melynek célja, hogy összegyűjtse és adatbázisban rendszerezze a Jász-Nagykun Szolnok megyei helyi termelőket, ezzel segítve azokat a környezettudatos vásárlókat, akik ösztönözni szeretnék a hazai gazdaságot, a helyben történő termék előállítást, amivel hozzájárulhatnak a helyi családok megélhetéséhez és környezetünk védelméhez (az áruszállítás mellőzésével  a szennyező anyagok kibocsátásának csökkentéséhez). Szándékunk, hogy ösztönözzük a fogyasztókat, hogy a minőségi, helyben megtermelt, előállított termékeket válasszák, segítve ezzel a helyi termékek megmaradását.

 Az adatbázisból megfelelő számú termelő bejelentkezése esetén átfogó kiadvány készül, amelyeket eljuttatunk a fogyasztókhoz, elősegítve ezzel a könnyebb és gyorsabb fellelhetőséget. Az adatbázisba való bekerülés önkéntes és ingyenes, az adatlap kitöltésével történik.

Várjuk tehát a helyi termelők, biogazdák, kézművesek, iparművészek, javítási szolgáltatók jelentkezését!