Kedves Felső Tagozatos Általános Iskolás Tanulók!

 A Válaszúton Hagyományőrző és Környezetvédő Alapítvány immár 5. alkalommal internetes természet- és környezetvédelmi vetélkedősorozatra hív Benneteket!

A vetélkedőre elsősorban Esztergomból és környékéről várunk jelentkezőket. Jelentkezni 3 fős csapatok benevezésével lehet. Nevezési díj nincs, ám előzetes regisztráció szükséges, amelyet a vetelkedo@valaszuton.hu e-mail címre kell elküldeni 2017. december 12-ig, a következő adatok feltüntetésével:

a csapat neve, a csapattagok nevei, kora, a felkészítő tanár neve, osztály, iskola megnevezése, értesítési e-mail cím.

Iskolánként és osztályonként több csapat is nevezhet, a csapattagok lehetnek eltérő korúak is.

Kérünk Titeket, hogy egy e-mail címről csak egy csapat regisztráljon! (Ezen az e-mail címen fogunk Titeket értesíteni minden vetélkedővel kapcsolatos információról, eredményről, stb.) A regisztráció sikerességét is ezen az e-mail címen fogjuk visszaigazolni.

Az internetes vetélkedő 3 fordulós, amelyet a döntő követ, ahová a mindhárom fordulót teljesítő, és ott a legjobb eredményt elért csapatok kerülnek be. A döntőre 2018 márciusában kerül sor, Esztergomban.

A csapatok eredményeit minden forduló után a honlapunkon tesszük közzé.

A legeredményesebb csapat a vetélkedő végén tárgyjutalomban részesül.

Az internetes vetélkedő feladatsorai a www.valaszuton.hu honlapon lesznek elérhetők, a határidőkről e-mailen is tájékoztatni fogunk Titeket.

Jó munkát kívánunk!

A Zöld Nyomon vetélkedő plakátja letölthető innen!